Over ons

Over Podotherapie Friesland

Podotherapie Friesland is in 2012 opgericht door Suzanne Heldens op het moment ze de praktijk van Mw. Verhey aan de Herenwal te Heerenveen overnam. Na enige tijd in het knusse pandje aan de Herenwal te hebben gezeten is er gekozen voor korte lijnen met o.a. de huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Binnen Heerenveen zijn wij verhuisd naar het gezondheidscentrum Haskerbrug, daarnaast zijn er twee praktijklocaties bijgekomen, namelijk locatie Leeuwarden in het gezondheidscentrum Bonnehûs en sinds het begin van 2020 is er een locatie gestart in het gezondheidscentrum de Werf te Joure.

Podotherapie Friesland bestaat uit een team van twee enthousiaste podotherapeuten welke ondersteund worden door een podotherapeut-assistent.

 

Uw team

Uw podotherapeut, Suzanne Heldens

Suzanne Heldens is podotherapeut en eigenaar van de praktijk. In 2006 heeft ze de opleiding podotherapie afgerond en heeft ze eerst enkele jaren in loondienst gewerkt. Met veel enthousiasme is ze in 2012 haar eigen praktijk gestart in Friesland.

Om de vele sporters in de praktijk nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Suzanne in 2017 de 2-jarige Post-HBO opleiding tot sportpodotherapeut succesvol afgerond.

Suzanne is werkzaam op de praktijklocaties Heerenveen, Leeuwarden, Joure, Sneek en Bolsward.

In de vrije tijd houdt ze van tuinieren in de moestuin en koken voor familie en vrienden. Daarnaast probeert ze zoveel mogelijk te genieten van het gezinsleven met man en kind.

Uw podotherapeut, Véroni Groen

Véroni Groen is podotherapeut en werkzaam binnen de praktijk. In 2018 heeft ze de opleiding podotherapie afgerond in Enschede. Tijdens de opleiding heeft ze al verschillende stages binnen podotherapie Friesland gelopen.

In 2022 heeft Véroni de opleiding tot diabetes podotherapeut met succes afgerond. Tevens is Véroni gespecialiseerd in echografie MSU voor podotherapeuten.

Véroni is werkzaam op de praktijklocaties Heerenveen en Leeuwarden.

In de vrije tijd houdt ze van het bakken van taarten, geniet ze erg van muziek en het bespelen van dwarsfluit en piano.